This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Thalia
Narodní, 13 Praga 110 00 Tsjechische Republiek
Eurostars Thalia
Laagste prijs garantie
Laagste Prijsgarantie
Gratis ontbijt
1 Kamer Kamer Kamers
  • Kkamer 1
    2 volwassene volwassenen volwassenen
    0 kind kinderen kinderen
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonmaak
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
9
Uitstekend
1813 Onze gasten beoordelen ons als volgt
99
Aanbevelingen
1099 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 14/02/2019 - Shiran, Nederland
    PERFECT HOTEL
    We had a very nice stay. - very clean - nice staff, they really take the time to help you in whatever you need- perfect locationi recommand this hotel to others
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 08/01/2019 - Jan, Nederland
    HEERLIJK VERBLIJF
    We zijn afgegaan op eerdere recensies en die bleken te kloppen. vlakbij de activiteiten in het oude stadscentrum maar buiten de verkeers- en uitgaansdrukte. overal lekker verwarmd met vriendelijk en behulpzaam personeel. enige minpuntje betrof onze \'driepersoonskamer\'. het derde bed bleek een kleiner en minder comfortabel opklapbed te zijn. maar verder is \'thalia\' een echte aanrader!
  • 9.3
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 27/11/2018 - wendela, Nederland
    SUPER HOTEL
    Heel fijn, mooi en schoon hotel! heerlijke kamer met fijn bed, mooie badkamer. het ontbijt is zeer uitgebreid en heerlijk, daar kan je de dag goes mee beginnen. de ligging is perfect, alles is op loopafstand. de tram stopt vlakbij. ik kom zeker nog een keer terug!!
  • 9.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 05/12/2017 - Roy, Países Bajos
    -
    -
  • 8.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 29/01/2017 - Carla, Netherlands
    ONLY THE RED WINE IN THE BAR WAS VERY EXPENSIVE (MUCH MORE THEN ANY OTHER BAR OR RESTAURANT WE VISITED) AND THE BAR WAS EARLY CLOSED (23.30). BUT FURTHER EVERYTHING WAS EXCELLENT. SUPER BREAKFAST!
    Almost everything perfect
  • 9.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 24/04/2016 - Charles, Netherlands
    NICE AND COMFORTABEL ROOM. HOTEL BAR WAS A BIT QUITE.
    Perfect stay
  • 8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • 21/09/2015 - Tom, Belgium
    EVERYTHING PERFECT.
    Great stay
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • 20/09/2015 - Nele, Belgium
    /
    /
  • 9.4
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • 20/04/2014 - Ann, Belgium
    NICE BIG ROOM WITH A GREAT VIEW!
    Perfect hotel on a perfect location.
  • 8.6
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • 17/03/2014 - Patricia, Netherlands
    THE MATRESS COULD BE A LITTLE SOFTER. THIS IS THE ONLY COMMENT WE HAVE, WE HAD A WONDERFUL STAY IN PRAGUE. PARTLY BECAUSE OF THE HOTEL. IT IS VERY COMFORTABLE, THE STAFF IS EXTEMELY FRIENDLY, THE BREAKFAST IS VERY TASTEFUL AND THE ROOMS HAVE EVERYTHING YOU NEED.
    Bed
  • 10
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.