This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
Officiële website
Mijn reservering
+44 (0) 8435080328 +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Sevilla Boutique
Abades 41-43 Sevilla 41004 Spanje
Eurostars Sevilla Boutique
Vanaf 204,54€
Beste prijsgarantie
1 Kamer
2
0 Kind*
Reserveren
200,28 €
(Hab/noche)
mijn reservering
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonheid
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
8.7
Uitstekend
456 Onze gasten beoordelen ons als volgt
100
Aanbevelingen
236 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 07/11/2018 - Monique, Nederland
    FANTASTISCH HOTEL
    Een fantastisch hotel midden in santa cruz. hele mooie kamers, een super goed ontbijt en een prachtig dakterras. je loopt vanuit het hotel zo overal naar toe. geweldig!
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 25/08/2018 - Laurence, Spanje
    LOVELY
    Lovely hotel, well located, friendly staff. nice bedrooms, good beds.the only minus was breakfast... good breakfast but sometimes there where no plates or cups, depending who was working at that moment. tables weren\'t cleaned on time. we suggest to add 1 more staff for breakfast service, 1 person is not enough.the rest was great! loved our stay there. would recommend it.
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 14/08/2018 - Bente, Nederland
    GREAT HOTEL
    It was a great stay! the rooms were very nice. the towels were changed every day (even when we didn’t put them on the floor), while your ecoprogram told us that should not happen. the breakfast was great, on our last day there was just one man doing it al by himself which was a bit too much. the payment wasn’t clearly when booking (it told us we should pay in the hotel, but the first night was already paid with the creditcard i only gave as a guarantee). these are some small things, we really enjoyed our stay!
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 08/08/2018 - Bastiaan, Nederland
    SUPER
    Ideaal , kleinschalig hotel in prettig historisch gebouw,ideale ligging op 200 meter van de kathedraal, maar toch uit de drukte.persoonlijke benadering ,vers prima ontbijt, en als topper bar op dakterras met uit zicht over sevilla.
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 20/06/2018 - Vincent, België
    GOOD STAY IN A CLEAN HOTEL
    We had a very nice stay in a very clean and quite hotel. the friendliness of the staff was sometimes below expectations. the daytime receptionist (male) was not interested at all and with moments unfriendly with an arrogant side.
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 21/05/2018 - STEPHAN, België
    COMFORT
    De suite is een prachtige kamer maar er is onvoldoende natuurlijk licht. er is wel een groot raam dat uitkomt op de patio maar dat is ook indirect daglicht. dat komt enkel binnen via de badkamer. heeft natuurlijk te maken met de constructie van het gebouw. de kamer heeft echt wel extra lichtpunten nodig. het is moeilijk om op een bepaalde plaats iets te lezen (gewoon je uurwerk aflezen, stadsplan bekijken, de safe instellen...). je moet echt aan een lichtpunt gaan staan. tip: om de sfeer in de kamer te behouden, misschien denken aan extra verlichting met dimmer. zo kan je de behoefte aan veel, minder licht aanpassen. verder in alle opzichten een prachtig hotel. we hebben echt genoten! het was de juiste keuze!
  • 9.8
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 07/05/2018 - Fred, Nederland
    STAY
    Very pleasant boutique hotel. recommended.
  • 9.3
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 14/04/2018 - Lisettr, Países Bajos
    VERY GOOD
    Nice hotel, very good
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 23/03/2018 - Luc, Bélgica
    LUC DECRUYENAERE
    I was the second time in the hotel in sevilla,what i would like to see are natural flowers and plants in the lobby..the atmosphere would be more nice, more cosy! otherwise i am very satisfied !
  • 8.7
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 25/02/2018 - Pieter, Bélgica
    WE ALREADY SPENT 3 CITYTRIPS IN HOGEL SEVILLA
    Great experienceexcellent situationprofessional staff
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 16/02/2018 - Dion, Países Bajos
    DION DEKKERS
    Very friendly employees, good hotel!
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 26/12/2017 - Filip, Bélgica
    TOPHOTEL
    Beautiful hotel en room !!excellent breakfast !!
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 22/12/2017 - Cemre, Países Bajos
    CEMRE
    Had an excellent stay!
  • 9.3
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 30/10/2017 - Johan, Países Bajos
    ZALIG HOTEL
    Schitterende ligging in sevilla met heerlijk ontbijt en na een dagje citytrippen heerlijk relaxen aan het zwembad
  • 9.2
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.