This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Rey Don Jaime
Avda Baleares, 2 Valencia 46023 Spanje
Eurostars Rey Don Jaime
Laagste prijs garantie
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonmaak
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
8.5
Uitstekend
6004 Onze gasten beoordelen ons als volgt
100
Aanbevelingen
2902 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 07/11/2019 - Geert, NL
    HR
    Goed hotel voor de 10 de keer geweest weer goed bevallen
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 31/10/2019 - Frank, ES
    ZEER TEVREDEN
    Zeer goed hotel met goede service en goede ligging
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 25/10/2019 - Jan, BE
    ONTBIJT
    Het ontbijt was zeer lekker , maar een beetje meer variatie is welkom.het avondeten was dan weer super met een uitstekende en zeer vriendelijke kok en personeel!
  • 9.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 14/10/2019 - AMW, NL
    PARKEREN - INCHECKEN
    parkeren: ideaal om zo je auto enkele dagen te kunnen parkeren - groot plus punt._ het inchecken duurde wel erg lang - 50 minuten - en het was volgens ons nog niet eens zo heel druk. online inchecken diverse malen geprobeerd maar dat lukte niet. verder geen opmerkingen.
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 11/10/2019 - Hans, FR
    PRETTIG RUIM HOTEL
    Alles was naar wens
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 28/09/2019 - rijn, NL
    MR. AND MRS. M. VAN DEN HEUVEL
    Wij waren voor de 4e keer in uw hotel en we hebben weer genoten. alles was weer top!
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 23/09/2019 - Meryan, Nederland
    SUPER HOTEL MET PERFECTE LIGGING
    Aanrader
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 29/08/2019 - C.J.M., NL
    PRIMA HOTEL
    Huur meteen een fiets en valencia kan ontdekt worden. lekker hotel, centraal gelegen.
  • 9.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 26/08/2019 - Renate, NL
    SUPER
    Perfect stay
  • 9.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 09/08/2019 - Vanwelkenhuysen, België
    VALENCIA-TURIA
    Ik kom al 3 jaar naar het hotel, dat zegt genoeg . we komen volgend jaar zeker terug voor 14 dagen.
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 14/07/2019 - lana, BE
    BADKAMER EN GORDIJN
    Tipjes:- gordijn gaf veel stof af bij het verplaatsen of wanneer je het gordijn opendeed - in de douche/bad had je tussen de glazen wand en de tegels wat schimmel
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 01/07/2019 - Fatima, Nederland
    GOED HOTEL
    Ga altijd naar dit hotel. prachtig hotel, personeel erg attent en vriendelijk. het ontbijt is erg goed. vlakbij turia park en binnen 15 min bij de stad.
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 28/06/2019 - Wendy, NL
    WAS GEWOON PRIMA
    -
  • 8.8
    aanbevolen
  • 14/06/2019 - Therese Marie, Nederland
    GREAT STAY AT EUROSTAR REY DON JAIME, VALENCIA
    We had a wonderful time in the eurostar rey don jaime hotel in valencia.the breakfast is great, the room was big enough and the staff is very friendly.
  • --
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 01/06/2019 - Esther, Nederland
    STOPCONTACTEN
    Tip: we misten stopcontacten bij het bed om de telefoons op te laden.verder een super hotel met super service.bedankt voor het comfortabele verblijf.
  • 9.5
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.