This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Rey Don Jaime
Avda Baleares, 2 Valencia 46023 Spanje
Eurostars Rey Don Jaime
Laagste prijs garantie
Laagste Prijsgarantie
Gratis ontbijt
1 Kamer Kamer Kamers
  • Kkamer 1
    2 volwassene volwassenen volwassenen
    0 kind kinderen kinderen
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonmaak
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
8.5
Uitstekend
5819 Onze gasten beoordelen ons als volgt
100
Aanbevelingen
2822 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 29/08/2019 - C.J.M., NL
    PRIMA HOTEL
    Huur meteen een fiets en valencia kan ontdekt worden. lekker hotel, centraal gelegen.
  • 9.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 26/08/2019 - Renate, NL
    SUPER
    Perfect stay
  • 9.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 09/08/2019 - Vanwelkenhuysen, België
    VALENCIA-TURIA
    Ik kom al 3 jaar naar het hotel, dat zegt genoeg . we komen volgend jaar zeker terug voor 14 dagen.
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 14/07/2019 - lana, BE
    BADKAMER EN GORDIJN
    Tipjes:- gordijn gaf veel stof af bij het verplaatsen of wanneer je het gordijn opendeed - in de douche/bad had je tussen de glazen wand en de tegels wat schimmel
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 01/07/2019 - Fatima, Nederland
    GOED HOTEL
    Ga altijd naar dit hotel. prachtig hotel, personeel erg attent en vriendelijk. het ontbijt is erg goed. vlakbij turia park en binnen 15 min bij de stad.
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 28/06/2019 - Wendy, NL
    WAS GEWOON PRIMA
    -
  • 8.8
    aanbevolen
  • 14/06/2019 - Therese Marie, Nederland
    GREAT STAY AT EUROSTAR REY DON JAIME, VALENCIA
    We had a wonderful time in the eurostar rey don jaime hotel in valencia.the breakfast is great, the room was big enough and the staff is very friendly.
  • --
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 01/06/2019 - Esther, Nederland
    STOPCONTACTEN
    Tip: we misten stopcontacten bij het bed om de telefoons op te laden.verder een super hotel met super service.bedankt voor het comfortabele verblijf.
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 01/06/2019 - Peer, Nederland
    EUROSTARS REY DON JAIME
    We had a great stay in our hotel, very nice staff and great food felt really personal.also really nice rooms for a great price.
  • 9.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 24/05/2019 - Ria, Nederland
    ZOU ZEKER EEN KEER TERUG KOMEN.
    Mooi hotel, ontzettend goed en lekker ontbijt met fantastisch personeel. voor herhaling vatbaar !
  • 9.3
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 06/05/2019 - Peter, Duitsland
    ONTBIJT
    Grote deceptie was scrambled eggs. ieder dag heel waterig, écht niet te eten. graag hiervoor aandacht.
  • 8.3
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 03/05/2019 - Adrianus, Nederland
    GOOD HOTEL FOR A CITY BREAK
    Good hotel with all comforts, nice parking place below the hotel, good situation between beach and old en new city, very nice breakfast. recommendable !
  • 8.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 29/04/2019 - René, Nederland
    ZEER GOED HOTEL OP STRATEGISCH GOEDE LOKATIE
    Dit is een zeer goed hotel op strategisch goede lokatie: direct bij het des arts complex en dus ook de droge, parkachtige rivierbedding, beide zaken waar valencia om bekend is. het ligt ook tussen het oude, aantrekkelijke centrum en de haven en het strand. bus naar zowel centrum als strand stopt voor de deur. personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. kames zijn behoorlijk up-to-date (enige minpuntje wat bij veel hotels voorkomt: de douchekop is niet vast te zetten, we hebben het probleem gemeld bij vertrek en personeel betreurde dat we het niet eerder gemeld hadden, goed teken). ontbijt is zeer uitgebreid en erg goed en vooral: wordt zeer goed en snel aangevuld. nadeeltje wellicht: het is een erg groot hotel (wel drie snelle liften, is ook niet overal het geval) en dus ook een enorme drukte bij ontbijt maar door de zeer grote ontbijtruimte en buffetten op twee plekken hoef je eigenlijk vrijwel nooit hoeft te wachten. hotel heeft een eigen garage waar je ook de (huur)fietsen kunt stallen. van die laatste optie hebben we dankbaar gebruik gemaakt. hotel heeft door al deze zaken een prima prijs/kwaliteit verhouding.
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 16/04/2019 - Anke, België
    GOOD
    Very good! only the matress was a little bit hard
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 16/04/2019 - Kathleen, België
    GEUR RIOLERING OP DE BADKAMER
    De geur van de riolering op de badkamer was soms onhoudbaar!
  • 8.2
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.