This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Rey Don Jaime
Avda Baleares, 2 Valencia 46023 Spanje
Eurostars Rey Don Jaime
Laagste prijs garantie
Laagste Prijsgarantie
Gratis ontbijt
1 Kamer Kamer Kamers
  • Kkamer 1
    2 volwassene volwassenen volwassenen
    0 kind kinderen kinderen
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonheid
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
8.5
Uitstekend
5210 Onze gasten beoordelen ons als volgt
100
Aanbevelingen
2534 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 24/05/2019 - Ria, Nederland
    ZOU ZEKER EEN KEER TERUG KOMEN.
    Mooi hotel, ontzettend goed en lekker ontbijt met fantastisch personeel. voor herhaling vatbaar !
  • 9.3
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 06/05/2019 - Peter, Duitsland
    ONTBIJT
    Grote deceptie was scrambled eggs. ieder dag heel waterig, écht niet te eten. graag hiervoor aandacht.
  • 8.3
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 03/05/2019 - Adrianus, Nederland
    GOOD HOTEL FOR A CITY BREAK
    Good hotel with all comforts, nice parking place below the hotel, good situation between beach and old en new city, very nice breakfast. recommendable !
  • 8.2
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 29/04/2019 - René, Nederland
    ZEER GOED HOTEL OP STRATEGISCH GOEDE LOKATIE
    Dit is een zeer goed hotel op strategisch goede lokatie: direct bij het des arts complex en dus ook de droge, parkachtige rivierbedding, beide zaken waar valencia om bekend is. het ligt ook tussen het oude, aantrekkelijke centrum en de haven en het strand. bus naar zowel centrum als strand stopt voor de deur. personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. kames zijn behoorlijk up-to-date (enige minpuntje wat bij veel hotels voorkomt: de douchekop is niet vast te zetten, we hebben het probleem gemeld bij vertrek en personeel betreurde dat we het niet eerder gemeld hadden, goed teken). ontbijt is zeer uitgebreid en erg goed en vooral: wordt zeer goed en snel aangevuld. nadeeltje wellicht: het is een erg groot hotel (wel drie snelle liften, is ook niet overal het geval) en dus ook een enorme drukte bij ontbijt maar door de zeer grote ontbijtruimte en buffetten op twee plekken hoef je eigenlijk vrijwel nooit hoeft te wachten. hotel heeft een eigen garage waar je ook de (huur)fietsen kunt stallen. van die laatste optie hebben we dankbaar gebruik gemaakt. hotel heeft door al deze zaken een prima prijs/kwaliteit verhouding.
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 16/04/2019 - Anke, België
    GOOD
    Very good! only the matress was a little bit hard
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 16/04/2019 - Kathleen, België
    GEUR RIOLERING OP DE BADKAMER
    De geur van de riolering op de badkamer was soms onhoudbaar!
  • 8.2
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 04/04/2019 - pol, België
    PERFECT STAY
    The hotel and its accomodation perfecctly matches with our expectations !
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 29/03/2019 - Martin, België
    HOW TO IMPROVE
    My wife and i had a day stay in eurostars rey don jaime.i have some suggestions to make ;1. reception : the hotel is a big hotel with plenty rooms.the reception desk is too small at busy moments. all the travellers do have many suit cases. they all block the approach to the desk. chaos is created.make it larger.your personal is very friendly, speeks many languages.next to the reception is a kind of info desk : info/flyers to be found is week : get city plans, where to hire bikes in the vicinity, how to get to the beach, city center,other services.announce evening meal with times of meal2. breakfast : very very good. sometimes the room is fully occupied but the staff is quickly cleaning the tables for new people. one week point : coffee wmf machines are regularly out of use, an extra machine could be a surplus to avoid long waiting rows.3. hotel is in general very clean4. room : beds are ok, extra pillows are a surplus. floor of room 707 was slightly damaged. toilet brush was missing. use of bad, shower is very noisy due to the old plumbingmany regardsmartin mesuere
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 24/03/2019 - Remco, Nederland
    GOOD HOTEL
    Good breakfast.nice and clean room
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 22/03/2019 - Patrick, België
    VALENCIA
    Well situatedfriendly staffrooms very clean
  • 9.3
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 15/03/2019 - Gerdie, Nederland
    N.V.T.
    Wat je ook vraagt ze zijn direct berijdt je te helpen.taxi voor de deur dus je bent zo waar je wilt zijn.we hebben genoten van het hotel en van valencia.
  • 8.8
    aanbevolen
  • 04/03/2019 - Melanie, Nederland
    VALENCIA REY DON JAIME
    The breakbeat was great. nice food no complaints even though it was the dame everyday. but there was one thing not ok. we booked a pick up from te airport, after waiting for an hour nobody came. we tried to call the hotel but every time the cancelled the phone and hang up before even answering it. so we took a taxi to the hotel. when we got there i saw them picking up the phone and laying it back again. thats what they did to me too when i was standing on the airport with my family. at the reception we agreed with the staff that they would reserve a taxi for 5 people to take us back to the aiport. we checked it a day before and everything was gonna be alright. well the day we left i asked again if the taxi would come because there were diffrent people behind the counter. she said that they reserved one taxi because the baby could sit on someone. i said that that was a problem and that we needed 2 taxis because the cabdriver said it on the way to the hotel that is was forbidden and every chilc should sit in a childsafe carseat. she said thatbis was no problem. i repeated it like 5 times but she still said is was no problem the taxi driver wasn\'t right. but when the taxi came it was a problem and we needed an other taxi. then an other womn behind the counter said that the second taxi wasn\'t reserved but i showed her it was at the booking and that the other woman said it was ok to have one taxi. then they got into an discussion in spanish and they went to asked for permission for the second taxi. which was payed for by the way. ather all that they finally gave the permission and we the taxi driver called for the second cab. luckly the cav came on time and we managed to get to the airport on time. but we can\'t speak from good service. we needed to discus something what wasn\'t even for discussion and was already payed for at the begining. so why the fuss on your side? further more we had a good stay.
  • --
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 28/02/2019 - Geert, Nederland
    GEERT VAN DEN BROEK
    Prima hotel dit was de 8e keer dat ik hier mijn vakantie in valencia in dit hotel was .klein min puntje de airco was niet in gebruik dus was het erg warm in de kamer verder alles heel goed
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 23/02/2019 - marijnus, Nederland
    BERBER KOK AND MARIJNUS VAN DEN HEUVEL
    We stayed with you for the 3rd time and we love it!
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 20/02/2019 - Dirko, Nederland
    PRIMA HOTEL
    Het hotel ligt vlakbij het turia park. naar het oude centrum is ongeveer 15 minuten lopen .de kamers zijn eenvoudig, maar wel netjes met fijne bedden en een goede douche. het ontbijt is uitgebreid en goed met vers fruit, verschillende soorten cake/gebak ,broodjes, koffie, omelet, vleeswaren enz. er is ook nog op de 7e etage een zwembad.
  • 8.3
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.