This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
Officiële website
Mijn reservering
+44 (0) 8435080328 +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Porto Douro
Avenida Gustavo Eiffel 22 Oporto 4000-279 Portugal
Eurostars Porto Douro
Vanaf 204,54€
Beste prijsgarantie
1 Kamer
2
0 Kind*
Reserveren
200,28 €
(Hab/noche)
mijn reservering
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonheid
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
9.1
Uitstekend
1106 Onze gasten beoordelen ons als volgt
100
Aanbevelingen
709 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 18/11/2018 - willemein, Nederland
    PERFECT
    Super hotel, schoon, luxe, ruime kamer met uitzicht over de rivier, fijne bedden, goed geïsoleerd. ik zou het iedereen aanraden! ontbijt was super, alleen de ruimte wat aan de kleine kant. verder gewoon top!
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 21/09/2018 - antoine, Bélgica
    NO REMARKS
    Hotel is ok easy to reach bij metro bus all services mach with 4 star hotels
  • 9.3
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 17/09/2018 - Gerrit, België
    GREAT
    Nice hotel, close to the ribeira with all the restaurants.everything clean,good friendly staff,view to the douroriver and the ponte luis bridge.
  • 9.7
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 04/08/2018 - ROZINA, Bélgica
    PERFECT
    We had a nice stay in this hotel ,good location and splendid breakfast
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 01/08/2018 - Eduard, Nederland
    PERFECT HOTEL OP UITSTEKENDE LOCATIE
    Heerlijk hotel op perfecte locatie met uitstekende service; zeer klantvriendelijke en professonele medewerkers.
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 28/07/2018 - Vandermeersch, België
    A VERY CONFORTABLE ROOM ON A GOOD LOCATION
    We enjoyed the quality of our stay in this renewed eurostars hotel
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 23/07/2018 - Sara, België
    GENOTEN!
    Ik heb een zeer goed verblijf gehad in de eurostars porto douro hotel! mooi hotel, propere kamer, lekker ontbijt en uitstekende ligging.
  • 8.2
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 20/07/2018 - M., Nederland
    PERFECT HOTEL WITH A BEAUTIFUL VIEW
    Eurostars porto douro is a comfartable and beautiful hotel from walking distance of the eiffel bridge and the town center.
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 02/07/2018 - Stefan, België
    PRIMA HOTEL
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.ruime kamers voorzien van alle comfort en heel comfortabele bedden en kussens.
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 21/05/2018 - Ruud, Países Bajos
    OVERNACHTEN IN UW HOTEL VOEGDE WAARDE TOE AAN ONZE CITYTRIP
    Door de ligging, service en het ontbijt werd ons verblijf in porto extra leuk. niet de goedkoopte maar wel een hotel met een schitterende ligging en niet onbelangrijk ook rustig.
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 20/05/2018 - Stijn, Bélgica
    LOVED OUR STAY
    We loved our stay at eurostar’s porto douro. everything was perfect. breakfast area a little (too) narrow especially the busy periods. rooftop bar would be an asset.
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 24/03/2018 - Maarten, Países Bajos
    WE HAD A BEAUTIFULL STAY AT YOUR HOTEL
    Thanks
  • 8.2
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 19/03/2018 - ginette, Bélgica
    HOTEL
    Ik had een hoekkamer met een klein raampje dat uitgaf op de douro , niet zo mooi , donkere kamer hierdoor ..
  • 8.3
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 13/02/2018 - Hannelore, Bélgica
    INCHECKEN
    It was great!maybe the possibility tot check in early. or at least somewhere where you can fresh up.
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 31/10/2017 - francine, Belgium
    VERY GOOD
    Very good
  • 9.2
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.