This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
Officiële website
Mijn reservering
+44 (0) 8435080328 +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Patios de Córdoba
Diario de Córdoba 13 Córdoba 14002 Spanje
Eurostars Patios de Córdoba
Vanaf 204,54€
Beste prijsgarantie
1 Kamer
2
0 Kind*
Reserveren
200,28 €
(Hab/noche)
mijn reservering
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonheid
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
8.9
Uitstekend
3189 Onze gasten beoordelen ons als volgt
99
Aanbevelingen
1987 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 26/04/2018 - Joris Daems, Bélgica
    KLEINE KAMERS
    Comfort was wel goed maar de kamer was héél klein. amper plaats, om niet te zeggen géén, om de reiskoffers te zetten, laat staan open te doen.
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 20/04/2018 - Edwin, Países Bajos
    UITSTEKENDE SERVICE
    Mooie accomodatie, centrale ligging !
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 24/05/2017 - steven, Belgium
    WIL JE CORDOBA BEZOEKEN, DAN IS DIT HET HOTEL DAT JE MOET BOEKEN. ZEER CENTRAAL GELEGEN; JE AUTO WORDT WEG- EN TERUGGEBRACHT; VERZORGDE KAMER; LEUKE PATIO'S EN ALLES KRAAKNET.
    Ideaal gelegen en o zo rustig
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 10/12/2016 - Patrick, Belgium
    WE HAD A VERY PLEASANT STAY
    P. derudder
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 18/10/2016 - Lambertus, Netherlands
    DIDN'T STAY IN THE HOTEL, BECAUSE WE BOOKED A PARKINGPLACE AND THAT WAS NOG AVAILABLE. WE HAD TO SEARCH TWO OURS TO FIND THE HOTEL. WE HAD TO GO SEARCHING FOR A PARKING PLACE BEFORE CHECKING IN. WE REFUSED. AFTER GETTING VERS ANGREY, THEY ARRANGED ANOTHER HOTEL.
    Mr van lieshout
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 07/10/2016 - Rob, Netherlands
    ONZE AUTO WERD GEHAALD VAN DE TIJDELIJKE PARKEERPLAATS, WEER GEBRACHT EN LATER GEHAALD VAN DE PARKEERPLAATS (INCLUSIEF).HEERLIJK ONTBIJT.
    Super attente medewerkers
  • 9.7
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 10/09/2016 - Danny, Netherlands
    HELAAS MAAR 1 NACHT VERBLEVEN. DIT HOTEL IS EEN AANRADER VOOR EEN BEZOEK AAN CóRDOBA. MOOIE PATIO WAAR JE ZOWEL KUNT GENIETEN VAN EEN UITSTEKEND ONTBIJT OF LEKKER EVEN WAT KUNT DRINKEN. NIET AL TE GROOT HOTEL OP EEN PERFECTE LOCATIE IN DE STAD. ALLES IS OP LOOPAFSTAND.
    Aanrader: mooi hotel, perfecte locatie
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 09/07/2016 - Kenan, Netherlands
    EVERYTHING WAS PERFECT. NICE FRIENDLY PERSONEL. BEAUTIFUL HOTEL!
    Lovely hotel!
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 13/04/2016 - Bellemans, Belgium
    UITSTEKEND HOTEL, MIDDENIN CENTRUM CORDOBA. VRIENDELIJK, ATTENT PERSONEEL. NETTE, COMFORTABELE KAMER, FRISSE BADKAMER; UITERST VERZORGD EN RUIM ONTBIJT. LEUKE RESTAURANTJES IN DE BUURT. ZEKER EEN AANRADER!
    The place to be
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 21/03/2016 - Jacob, Netherlands
    WE HEBBEN ACHT DAGEN GENOTEN. TOP LOCATIE NAAST UNIEK CAFé. ZO KLEIN DAT ER STEEDS MENSEN BUITEN STAAN. MET MUZIEK, ZO GOED GEKOZEN DAT IEDEREEN GENIET. ZELDEN GEZIEN.
    Heerlijk hotel
  • 9.3
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • 18/11/2014 - Johannes, Netherlands
    WE BOOKED THE JUNIOR SUITE, A GREAT ROOM, GOOD BED, SOFT SHEETS.THEY HAVE AN APPONTMENT WITH A PARKING IN THE NEIGHBOURHOOD, FOR A CHEAPER RATE.BREAKFAST WAS GOOD, IN FACT, ALL WAS VERY GOOD, WE HAD A LOVELY TIME!
    Attractively hotel in center of cordoba
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • 05/05/2014 - Didier, Belgium
    THIS IS GREAT. VERY CLOSE TO EVERYWHERE ONE NEEDS TO GO AND STILL A VERY QUIET GETAWAY IN THE HOTEL PATIO.
    Location
  • 9
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.