This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Palacio Santa Marta
Calle Ballesteros, 6 Trujillo 10200 Spanje
Eurostars Palacio Santa Marta
Laagste prijs garantie
Laagste Prijsgarantie
Gratis ontbijt
1 Kamer Kamer Kamers
  • Kkamer 1
    2 volwassene volwassenen volwassenen
    0 kind kinderen kinderen
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonmaak
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
9.1
Uitstekend
1401 Onze gasten beoordelen ons als volgt
100
Aanbevelingen
1002 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 18/09/2019 - Francis, BE
    ZUUR ONTHAAL.
    Zowel bij in als uitcheck hadden we dezelfde hostess.we hebben eerder bij eurostars hotels nooit zulk een zuur persoon geweten.
  • 9.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 07/09/2019 - Hans, NL
    OPMERKINGEN
    Ik heb geen opmerkingen; alles was prima in orde
  • 8.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 05/09/2019 - JAN, België
    GRARE JAN
    Perfekt verblijf, we komen zeker terug
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 26/07/2019 - Lucie, NL
    HEEL FIJN HOTEL
    Uiterst vriendelijk personeel
  • 8.3
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 21/06/2019 - Philippe, ES
    ZETELS ZWEMBAD
    Te weinig zetels aan het zwembad. er kunnen er gemakkelijk een vijftal worden bijgeplaatst.prima prijs/ kwaliteitverhouding. ik beveel het hotel bij iedereen aan!
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 07/06/2019 - Cornelis, NL
    EXCELLENT
    Wij kwamen in de buurt van trujillo (spanje) en zagen hè t eurostars hotel als optie en hebben dat geboekt.prachtige locatie in oud paleis midden inde stad. prima service, mooie kamer en perfect ontbijt. zelfs een zwembad waar we tijdens de siësta heerlijk konden relaxen. perfect keuze!
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 18/07/2018 - koen, Bélgica
    PERFECT HOTEL
    Personeel aan de balie zeer vriendelijk en behulpzaam waar nodig, zalig ontbijt, zeer mooie kamers ( premium met terras hadden wij)
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 27/06/2018 - Jigal, Nederland
    COOL IN EVERY WAY
    Great location with view on plaza of trujillo. cool historical building with good airco as weĺl. giant room with all luxury. very friendly staff. parking not far from the hotel is no problem.
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 25/06/2018 - Frank, Bélgica
    A REAL GEM IN A GORGEOUS CITY
    Beautiful hotel, ideal location. buffet breakfast is superb. rooms are large and extremely comfortable
  • 10
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.