This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Palacio Buenavista
Concilios de Toledo 1 Toledo 45005 Spanje
Eurostars Palacio Buenavista
Laagste prijs garantie
Laagste Prijsgarantie
Gratis ontbijt
1 Kamer Kamer Kamers
  • Kkamer 1
    2 volwassene volwassenen volwassenen
    0 kind kinderen kinderen
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonmaak
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
9.1
Uitstekend
4052 Onze gasten beoordelen ons als volgt
99
Aanbevelingen
2258 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 28/04/2019 - Ted, Nederland
    PRACHTIG HOTEL
    Een zeer aangenaam hotel ! de ruime kamer en badkamer, de vriendelijkheid van het personeel, de prachtige lounge.we kunnen het iedereen aanraden!
  • 8.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 24/06/2018 - Jigal, Netherlands
    AS TOURISTS WE SAW THE CONGRESSES GOING ON. BUT THERE WAS ATTENTION FOR ALL PARTIES. WE APPRECIATED THE COMFORT AND SERVICES. FOR US IT WAS AN EXCELLENT LOCATION OUTSIDE THE OLD TOWN CENTRE. POSSIBILITY TO OPEN THE SWIMMING POOL MORE EARLY?
    Lesiure. and business
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 29/04/2018 - Steenbergen, Netherlands
    WE HAVE RETURNED HERE AND WE’LL BE BACK AGAIN IF WE ARE IN THE NEIGHBOURHOUD
    Perfect stay
  • 9.3
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 20/04/2018 - Jan, Belgium
    ONE OF THE BEST HOTELS I EVER VISITED
    Quality of the hotel
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 05/04/2018 - Hok Sien, Netherlands
    GEEN COMMENTAAR
    Zeer ruime schone rustige kamer, goed ontbijt, restaurant ook goed. vriendelijk personeel, mooie lichte lounge.
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 25/09/2017 - Knapen, Belgium
    VOOR ONS WAS DIT EEN PERFECT HOTEL OM DE STAD TE ONTDEKKEN;
    Perfect hotel
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 31/07/2017 - Werner, Belgium
    PRACHTIG HOTEL MET MOOIE TUIN EN ZWEMBAD. UITSTEKEND ONTBIJT.
    Prachtig hotel met mooie tuin en zwembad. uitstekend ontbijt.
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 05/06/2017 - Johan, Netherlands
    DIT HOTEL LIGT BUITEN HET CENTRUM VAN TOLEDO, MAAR DE OUDE STAD IS GEMAKKELIJK BEREIKBAAR MET DE AUTO. HET HOTEL HEEFT EEN FRAAIE ENTREE EN EEN MOOIE LOUNGE. ONZE KAMER WAS HEEL RUIM EN SCHOON MET EEN RUIME BADKAMER. HET PERSONEEL IS VRIENDELIJK EN ATTENT. HET HOTEL HEEFT OOK EEN RUIME PARKEERGARAGE, WAARVOOR GEEN KOSTEN IN REKENING WORDEN GEBRACHT ALS JE VIA DE EUROSTARS WEBSITE EEN KAMER BOEKT.
    Uitstekend hotel
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 30/05/2017 - Johannes, Netherlands
    ONDANKS DE WARMTE IS HET ZWEMBAD NIET OPEN. ONBEKEND OF HET WATER ERIN HELDER IS OF AL LANG NIET GEFILTERD IS. OOK GEEN DEKJES VOOR DE LIGSTOELEN, ZWEMBAD LIJKT MET EEN HEK AFGESLOTEN. JE KUNT ER WEL OVER KLIMMEN MAAR DAT IS NIET DE BEDOELING. GEEFT OOK AAN DAT DE LIGSTOELEN VERMOEDELIJK NA DE WINTER NIET SCHOON GEMAAKT ZIJN.
    Zwembad
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 26/02/2017 - Cem, Belgium
    DEAR,I WOULD SURELY RECOMMEND THIS HOTEL TO MY NETWORK.A PLEASURE TO COME TO REST, AN AMAZING ATMOSPHERE.THANK YOU FOR TAKING CARE OF US,
    Amazing interior and facilities
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 14/11/2016 - Johny, Netherlands
    WE HAVE A ROOM AT THE FRONT OF THE HOTEL RIGHT UPON THE ENTRANCE.FORTUNALITY IT WAS NOT SO BUSY, BUT PEOPLE OUTSIDE TALKS LOUDLY AND WE ALWAYS HAVE WINDOWS OPEN DURING THE NIGHT.SO NEXT TIME PLEASE A ROOM AT THE BACK SIDE OR A HIGHER FLOOR.
    Noise
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • 17/10/2016 - Demaret, Belgium
    HET TERRAS EN DE MEUBELTJES WAREN NIET GEKUISD BIJ AANKOMST, ENIGE MINPUNTJE
    Terras
  • 8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 28/09/2016 - Nico, Belgium
    SUPER HOTEL .
    Comment
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 21/07/2016 - Mirko, Belgium
    WE'VE ENJOYED OUR STAY IN THE HOTEL VERY MUCH! WOULD STAY THERE AGAIN AT THE NEXT VISIT OF TOLEDO!
    Best stay in toledo!
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 14/03/2016 - Bérénice, Belgium
    MATTRES A LITTLE BIT ON THE HARD SIDE
    Bed
  • 10
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.