This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Mijas Golf & SPA
Avda de Gran Bretaña nº 9, Urbanización Mijas Golf Mijas 29650 Spanje
Eurostars Mijas Golf & SPA
Laagste prijs garantie
Laagste Prijsgarantie
Gratis ontbijt
1 Kamer Kamer Kamers
  • Kkamer 1
    2 volwassene volwassenen volwassenen
    0 kind kinderen kinderen
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonmaak
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
8.3
Uitstekend
3283 Onze gasten beoordelen ons als volgt
99
Aanbevelingen
1329 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 23/06/2019 - Naima, MA
    TE VREDEN
    Dit is de derde keer dat ik kom met me gezin. ben deze keer zeer te vreden met de kamer die we kregen. vorige keer was de kamer wat minder.
  • 8.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 17/06/2019 - PASCAL, België
    GEEN
    Geen
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 31/05/2019 - Umit, NL
    GOOD HOTEL
    Very good hotel. accomodation and facilities are very good.
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 14/05/2019 - Ronan, België
    TO BE IMPROVED
    Poolbar not openhotel bar not open before 16hdining possibilities & facilities inadequate
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 09/03/2019 - jannie, Nederland
    PLACE
    I like the hotel lovely stay with nice vieuw
  • 8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 05/02/2019 - Aps, Nederland
    MOOI HOTEL
    Wij zijn hier maar 1 nacht geweest en dat beviel prima. zou hier zo teruggaan. goed ontbijt. kan het iedereen aanraden.
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 16/12/2018 - Francisca, Nederland
    FANTASTIC HOTEL
    Very nice hotel, rooms were well-equipped and spacious, restaurant was good as well as the gym. no time unfortunately to try the spa. fantastic views.
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 05/09/2018 - victor, België
    DINERWIFI
    Food off diner is not warm. many people already mentioned that. new warm hold plates could bring more customers off halfboard.wifi is very slow in times that every body is woken. that is not off this time for a 4 star hotel.for the rest we have had a very nice vacation in your hotel. the breakfast is perfact and all the people are very friendly. kind regards victor kamm
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 26/02/2018 - Paul R., Países Bajos
    WEEKEND BREAK
    4 nights...in a suite at topfloor. perfect room, good beds, good shower, clean, great outdoor space, very good breakfast, quiet at night
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 05/02/2018 - Patrick, Bélgica
    SUPER
    Mooie en gezellige suites met 2 slaapkamers en 2 badkamers. heel confortabele bedden met heel goede matras. de zetels waren niet zo fris. ontbijt was super lekker en vriendelijk personeel. het inchecken duurde veel te lang. er stond op vrijdagavond maar 1 persoon aan de balie, er was geen backup. de spa is mooi en goed, enkel spijtig dat de houten planken niet vlak liggen. hotel is niet zo makkelijk te vinden zonder gps. het hotel had ons ook voor de reis een mail gestuurd met instructies om er te geraken.
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • 25/10/2017 - hendrik, Netherlands
    THE SUITES ARE VERY COMFORTABLE. THE SERVICE IS GOOD. THE ONLY MINUSPOINT IS THAT THE LOCATION IS DUE TO CAR POSESSION, THERE IS PUBLIC TRAFFIC.
    As god in france
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 21/10/2017 - Ronald, Netherlands
    WE FEEL AT HOME BECAUSE ALL THE PEOPLE IN YOUR HOTEL ARE VERY KIND AND THE SERVICE IS PERFECT.THIS IS A VERY NICE BASE TO VISIT ANDALUSIE BECAUSE IT'S CENTRAL.THE ROOMS ARE VERY NICE AND CLEAN AND THE OUTLOOK IS FANTASTIC.WE HAD A VERY RELAXED TIME WITH YOU AND WANT TO THANK YOU FOR THAT.WE RECOMMENDED YOUR HOTEL TO FAMILY MEMBERS OF US AND WE WILL COME BACK THAT'S FOR SURE.
    We enjoyed our stay in your hotel for the second time.
  • 9.3
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • 14/10/2017 - Erik, Netherlands
    SCHOONMAAK KAN WAT BETER, OP DE VLOER IN DE KAMERS EN BIJVULLEN VAN TOILETPAPIER WORD NIET ALTIJD GOED GECHECKT. IN DE HAL BOVENAAN HET RAAM LIGT VEEL STOF EN ROMMEL BIJ UITGANG NAAR ZWEMBAD.BAR MAG WAT EERDER OPEN IN PLAATS VAN 20.00 UUR.VERDER EEN PRIMA HOTEL VOOR ALS JE NAAR DE COSTA DEL SOL WIL OP VAKANTIE
    Opmerkingen
  • 8.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • 22/08/2017 - Karim, Netherlands
    NOTHING
    Nothing
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 12/07/2017 - Karel, Belgium
    PRIMA SERVICE, VRIENDELIJK PERSONEEL, RUIME KAMER, KAMER ELKE DAG PERFECT SCHOON GEMAAKT, HEEL GOED ONTBIJT...UPGRADE WAS TOP..GARAGE WAS PLUSZWEMBAD IS PRIMA VOOR TYPE HOTEL...GOLF GEREGELD
    Heel tevreden...perfect om te golven in omgeving
  • 9.7
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.