This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Grand Marina
Moll de Barcelona S/N Barcelona 08039 Spanje
Eurostars Grand Marina
Laagste prijs garantie
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonmaak
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
8.8
Uitstekend
5056 Onze gasten beoordelen ons als volgt
98
Aanbevelingen
2943 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 04/03/2020 - Thierry, BE
    THIERRY KOPPEL MET VRIEND
    Er werd rekening gehouden met onze wensen.hotel is super gelegen mooi zicht op de haven.personeel zeer behulpzaamkamer is zeer ruim,douche in bad zeer mooi meegenomen (spijtig dat de functie whirlpool niet werkte )kluis is ook aanwezig.grote led tv in de kamer.roomservicesauna en fitness aanwezig ( zou iets langer mogen open zijn nu is het tot 23uur)zwembad is er ook.ook dikke pluim voor de keuken ,ontbijt was super ... zeker bijboeken.wij komen zeker terug.
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 20/02/2020 - Jean, NL
    SUPER
    Super hotel
  • 8.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 16/02/2020 - Khalil, NL
    MIJN ERVARING.
    Een aanrader! goede ligging, la rambla op een steenworp afstand. verder gelegen in een zeer nette omgeving. mooi uitzicht op de jachten en cruiseschepen. ontbijt is super! veel variatie en dagvers.
  • 10
    aanbevolen
  • 29/12/2019 - Youssef, België
  • --
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 16/12/2019 - Dimitra, Spanje
    AANRADERS
    Goed gelegen, in de haven op wandelafstand van bario gothic. heel ruime en verzorgde kamers. zeer gastvrij, een heel uitgebreid ontbijtbuffet, een aanrader.
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • 06/12/2019 - Boudewijn, NL
    SLECHTS 1 NACHT, MAAR VOLGEND JAAR MEER.
    Helaas konden wij maar 1 nacht blijven in barcelona omdat wij op doorreis waren. komend jaar november 2020 komen wij eerder naar uw hotel blijven dan 2 of 3 nachten.
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 16/10/2019 - Frits, Nederland
    BEST STAY EVER
    Special thanks to elisabeth, for us the employe of the month.thank you again for the bottel wine and cake for our wedding anaversary
  • 9.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 07/08/2019 - Erik, Nederland
    SEPARATE SMOKING AREA OUTSIDE
    Every day i was enjoying my delicious breakfast outside until the table next to me started to smoke. i think it is disgusting that i am eating in the smoke of somebody next to me. it ruins my appetite. please give the smokers their own area to eat and smoke. for the rest, it was a wonderful stay.
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 05/06/2019 - Philip, België
    PERFECT BCN HOTEL
    It\'s a fine clean hotel with a perfect location
  • 9.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 23/05/2019 - Christophe, België
    MARINA SUITE.
    After we had problems with the view of the first suite, the have change this for a other one and this was very nice thank you.
  • 8.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • 23/04/2019 - Bert, Luxemburg
    BARCELONA STAY
    I have stayed in eurostars grand marina in bcn several times and would definitely recommend it. location and amenities are great and so is the staff.being a regular eurostars hotels chain customer, i am really missing a loyalty program.
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 12/03/2019 - Kristof, België
    KRISTOF VRAL
    Dit was een superleuke vakantie door onze ervaring met jullie hotel.
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 23/02/2019 - Anno Hendrik, Nederland
    GOED HOTEL
    Geen op of aanmerkingen
  • 8.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 02/01/2019 - Philip, België
    NEW YEARS STAY
    We had a great time in the hotel. clean hotel, good breakfast,...
  • 8.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 21/10/2018 - Kox, België
    BEST BARCELONA LOCATION NEAR SEA/BEACH/PORT/CITY VIA RAMBLAS...
    Fantastic view from our room (8th level) to city/portgastronomy (dinner / breakfast)
  • 9.3
    aanbevolen