This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Das Artes
Rua do Rosario, 160-164 Oporto 4050-521 Portugal
Eurostars Das Artes
Laagste prijs garantie
Laagste Prijsgarantie
Gratis ontbijt
1 Kamer Kamer Kamers
  • Kkamer 1
    2 volwassene volwassenen volwassenen
    0 kind kinderen kinderen
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonmaak
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
8.8
Uitstekend
3200 Onze gasten beoordelen ons als volgt
99
Aanbevelingen
1862 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 17/07/2019 - Therese, BE
    VRIENDELIJKE ONTVANGST
    Supervriendelijke nensen aan receptie en heerlijknontbijt!
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 14/04/2018 - Eduard, Bélgica
    OPMERKINGEN
    De kwaliteit van het toiletpapier kan beter.het 3de bed is smaller en korter en de matras is te dun.
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 11/07/2017 - Marcel, Netherlands
    A VERY GOOD HOTEL IN THE CENTER OF PORTO, WE VISITED MORE TIMES LAST YEARS, WITH HIGH QUALITY ROOMS WHERE WE HAD A GOOD NIGHT REST WITHOUT TRAFFIC NOISE
    A very good hotel we this time visited for a week
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 10/07/2017 - gijs, Netherlands
    EXCELLENT!
    Excellent
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 06/06/2017 - Edwin, Netherlands
    AR PERSONEL SHOULD NOT BE ALONE TO DO EVERYTHING ON HER OWN.
    Bar
  • 8.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 24/03/2017 - Robert, Netherlands
    GREAT HOTEL, FRIENDLY PERSONNEL!
    Great
  • 8.3
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 12/11/2016 - Harm, Netherlands
    CORRECTE, VRIENDELIJKE ONTVANGST. GOED VERZORGD ONTBIJT. PERSONEEL ATTENT EN HULPVAARDIG. KOMEN GRAAG TERUG.
    Alles naar wens
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 27/09/2016 - karin, Netherlands
    GOED ONTBIJT, GOEDE SERVICE. ALLEEN JAMMER VAN KAMER AAN DE WEGKANT ( OM 04.00 WERD GLAS CONTAINER GELEEGD). NETTE KAMER EN GOEDE PRIJS/KWALITEITS VERHOUDING
    Super hotel
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 22/08/2016 - Bart, Belgium
    TOP
    Aan te raden
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 21/07/2016 - Kristof, Belgium
    .
    Nice stay close to the centre of porto
  • 8.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • 12/05/2015 - FILIP, Belgium
    EVERYTHING WAS PERFECT; WE MOST CERTAINLY ENJOYED THE WELCOME COCTAIL
    See below
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 7 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 7 /10
  • 09/11/2014 - DEPRYCK, Belgium
    CLEANING: FRESH TOWELS WERE NOT AVAILABLE IN THE ROOM AFTER CLEANING THE SECOND DAY. I HAD TO ASK THE FRONT DESK. A COFFEE MAKER OR KETTLE IN THE ROOM WOULD BE VERY NICE. STAFF WAS VERY FRIENDLY! GOOD BREAKFAST. WE ENJOYED OUR STAY!
    Suggestions
  • 8
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.