This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Convento Capuchinos
Plazuela Capuchinos 2 Segovia 40001 Spanje
Eurostars Convento Capuchinos
Laagste prijs garantie
Laagste Prijsgarantie
Gratis ontbijt
1 Kamer Kamer Kamers
  • Kkamer 1
    2 volwassene volwassenen volwassenen
    0 kind kinderen kinderen
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonmaak
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
9.2
Uitstekend
3964 Onze gasten beoordelen ons als volgt
100
Aanbevelingen
2650 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 08/06/2019 - Eddy, België
    UITSTEKEND!
    We hebben genoten van ons verblijf!
  • 9.3
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 10/10/2018 - Suzana, Nederland
    VERBLIJF 1 NACHT
    De locatie is perfect, het gebouw is indrukwekkend verbouwd, heel mooie uitzicht, de personeel is aardig.. we hebben heel goed geslapen in de fantastische bedden en op de fijne kussens.wat ik minder vond is dat de deur van de douche niet dicht kon (klemt) waardoor de badkamer nat werd.er is geen echte koffieapparaat op de kamer, de nescafe koffiezakjes die er aangeboden werden noem ik geen koffie. koffie tijdens het ontbijt was ook niet te drinken. echt een minpunt.
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • 26/09/2018 - Danny, België
    BEST HOTEL OF SEGOVIA
    Really friendly staff and the rooms are really luxury. the hotel is for me the best hotel of segovia. till soon!!!
  • 9.6
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 19/09/2017 - Bart, Netherlands
    ROOM WAS PERFECT
    Very nice building
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 30/06/2017 - THEO, Germany
    VERY WELL SITUATED. FRIEYAND PERSONAL SERVICE.
    A perfect place
  • 9.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 12/06/2017 - jan, Netherlands
    ALMOST NEVER AN EMPLOYEE AT THE BAR FOR SERVING DRINKS
    Great hotel and location in general, spacious room
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 19/10/2016 - Karen, Netherlands
    MOOI, VAN BINNEN MODERN, HOTEL. VANUIT ONZE KAMER HADDEN WIJ EEN SCHITTEREND UITZICHT OP OMGEVING VAN SEGOVIA. JE LOOPT ZO NAAR HET PLAZA MAYOR ENZ.DE REACTIES OP ANDERE SITES, OVER ONVERZORGDE TUIN, VER GELEGEN PARKEERGARAGE BEGRIJP IK NIET. TUIN ZIET ER (INMIDDELS?) NETJES UIT, JE KAN GEWOON MET DE LIFT NAAR DE PARKEERGARAGE.)
    Mooi, fijn hotel
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 31/08/2016 - steven, Belgium
    MUY BUEN HOTEL,MUY BUEN RESTAURANTE GASTRONOMICO , EL PERSONAL ,EL ATTENçION ES FOMIDABLE !Y NO OLVIDAR EL BONITO WELLNESS DE SPA EN EL HOTEL
    Steven declercq
  • 8.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 01/07/2016 - TJME, Netherlands
    MOOIE KAMERS HEERLIJK ONTBIJT PRACHTIGE LIGGING, VRIENDELIJK PERSONEEL.
    Prachtig hotrl op perfecte ligging
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 31/05/2016 - Raf, Belgium
    LIFT WERKTE NIET, WEG OMHOOG WAS LASTIG
    Parking
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 16/05/2016 - Gerrit, Netherlands
    FANTASTISCH HOTEL. ÉéN OPMERKING: VEEL MEDEWERKERS SPREKEN ZEER SLECHT ENGELS, WAARDOOR ER MISVERSTANDEN WAREN, VOORNAMELIJK BIJ HET ONTBIJT.VERDER VONDEN WIJ HET RESTAURANT MEER DAN ééN MICHELINSTER WAARD. INDRUKWEKKENDE CHEFKOK EN MEDEWERKERS.
    English
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 30/04/2016 - Emidio, Portugal
    I THINK THAT WHERE YOU HAVE THE MOST ROOM FOR IMPROVEMENT IS ON THE BREAKFAST: - THE BREAKFAST ROOM FEELS SOMETIMES TOO SMALL AND CROWDED; - THERE COULD BE A GREATER CHOICE OF PRODUCTS (MORE VARIETY OF BREAD, CHEESE, ...)
    Very nice hotel (breakfast could be a little better)
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 21/04/2016 - steven, Belgium
    IT'S A PITTY THAT THE RESTAURANT VILLENA IS CLOSED VERRY OFTEN,WE ARRIVED AT SUNDAY IN THE AFTERNOON AND LEFT ON WEDNESDAY AT NOON AND DIDN'T HAVE THE CHANCE TO TRY IT FOR DINNER BECAUSE IT WAS CLOSED SUNDAYEVENING,MONDAY THE WHOLE DAY AND TUESDAYEVENING (NORMALLYHAS TO BE OPEN WHEN YOU CHECK THE WEBSITE EN LOOK THE OPENINGHOURS IN THE HOTEL) .ALSO PITTY THAT THE SWIMMINGPOOLFACILITIES NOT ARE AVAILABLE THE WHOLE DAY FOR PEOPLE WHO LIKE IT BECAUSE THIS WAS FANTASTIC !! ALSO THE PEOPLE THAT WORK THERE!OTHER POINT: ALMOST AL THE CHANNELS ON TV ARE SPANISH BUT NOT THE CLIENTS... FOR THE REST : A VERRY GOOD HOTEL AND WE CAN KNOW IT BECAUSE WE ALREADY STAYED IN THE HOTEL CANDIDO AND THE PARADOR OF SEGOVIA THE OTHER BIG NAMES OF SEGOVIA!THINK ABOUT MY LITTLE REMARKS AND THEN WE CAN SAY WITHOUT DOUBT THAT HOTEL EUROSTARS CAPPUCCINNO IS THE NUMBER ONE OF SEGOVIA ! A COMBINATION OF LUXURY, WELLTREATMENT OF THE WHOLE STAFF AND OF COURSE A VERRY BEAUTIFUL CITTY TO VISIT!!THANKS ,WE ARE LOOKING FORWARD TO COME BACK !
    Steven declercq
  • 8.7
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.