This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Cascais
Travessa da Republica, 35 -35A Cascais 2750-475 Portugal
Eurostars Cascais
Laagste prijs garantie
Laagste Prijsgarantie
Gratis ontbijt
1 Kamer Kamer Kamers
  • Kkamer 1
    2 volwassene volwassenen volwassenen
    0 kind kinderen kinderen
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonmaak
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
9
Uitstekend
957 Onze gasten beoordelen ons als volgt
99
Aanbevelingen
578 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 20/06/2019 - Jacobus, NL
    SUPERMOOIE HOTEL
    Heerlijk ontbijt en supermooie kamer met groot balkon. heerlijk zwembad.
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 29/04/2019 - Ilse, Nederland
    MRS
    We enjoyed our stay!
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 13/12/2017 - Hendrikus, Netherlands
    MODERN HOTEL, QUIET SURROUNDINGS. PERFECT SITUATED FOR STAY IN CASCAIS BUT ALSO FOR VISIT TO LISBOA OR SITRA. NICE PERSONEL. GOOD BREAKFAST AND GOOD ROOMS WITH CONVIENENT BEDS.
    Perfect hotel for stay in portugal
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 11/09/2017 - Tom, Belgium
    THE FOOD IN RESTAURANT WAS VERY BAD. I GAVE MY COMMENTS TO THE STAFF. WE TRIED IS 2 TIMES, AND 2 TIMES à BAD EXPERIENCE.MY ADVICE, GET ANOTHER CHEF WITH A GOOD EDUCATION.BEAUTIFUL ROOMS! THE PILLOWS ARE NOT SO GOOD, TO SOFT.
    Restaurant
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 23/08/2017 - J.J., Netherlands
    FANTASTIC
    Fantastic
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 15/06/2017 - Bart, Belgium
    UITSTEKEND HOTEL MET EEN HEEL PERSOONLIJKE SERVICE. SEER TOFFE MEDEWERKER. PROFICIAT !
    Bart hasenbroekx
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 07/06/2017 - Marijke, Belgium
    ALLES WAS PIEKFIJN IN ORDE! ZEER VRIENDELIJK PERSONEEL! ZE GAVEN GOEDE TIPS IVM RESTAURANTS, TOLWEGEN, ...ENIGE MINPUNTJE : BIJ AANKOMST WAREN DE KAMERS NIET KLAAR. WE HEBBEN DAAR BEGRIP VOOR, MAAR CORRECTE INFO OVER HET TIJDSTIP ZOU FIJN GEWEEST ZIJN. NU WERD GEZEGD: OVER EEN KWARTIER ZIJN DE KAMERS KLAAR. NADIEN NOG EENS EEN KWARTIER EN NOG EENS, UITEINDELIJK NA ONG. 1,5 UUR WAS ER 1 KAMER KLAAR, DE TWEEDE DUURDE NOG LANGER. BETER WAS MOCHT MEN BIJ AANKOMST VERMELD HEBBEN DAT HET NOG ONG 2 UUR ZOU DUREN, DAN KONDEN WE GAAN WANDELEN OF EVEN ERGENS IETS GAAN DRINKEN. VERDER HADDEN WE EEN SUPER VERBLIJF IN CASCAIS! BEDANKT
    Cascais
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 07/05/2017 - Michel, Netherlands
    BREAKFAST IS GOOD, ROOMS ARE NEW AND LOOK GOOD ALTHOUGH A PIECE OF (A BROKEN?) GLASS WAS STILL BEHIND THE BIN IN THE BATH ROOM WHEN WE FIRST ENTERED OUR ROOM, WE THREW IT AWAY, BUT CLEANING SHOULD BE AWARE (ESPECIALLY WITH SMALL CHILDREN)
    Nice rooms, good breakfast
  • 9.3
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.