This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Budapest Center
Kossuth Lajos utca, 7-9 Budapest 1053 Hongarije
Eurostars Budapest Center
Laagste prijs garantie
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
Beoordelingen van Onze gasten
8.9
Uitstekend
4337 Onze gasten beoordelen ons als volgt
99
Aanbevelingen
2574 Onze gasten zijn onze garantie
  • Ja 9 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 9 /10
  • 27/01/2020 - A.R, NL
    HEERLIJK VERBLIJF
    Dank voor de goede zorgen.
  • 9
    aanbevolen
  • Ja 9 /10
  • Ja 8 /10
  • Ja 8 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 8 /10
  • Ja 8 /10
  • 15/08/2019 - Rob, BE
    GEEN SPIJT VAN
    Hotel budapest center is uitstekend centraal gelegen en zoals altijd bij eurostars hotels, prima goed uitgeruste kamer en een uitstekend ontbijt.
  • 8.5
    aanbevolen
  • Ja 10 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 9 /10
  • 27/02/2019 - Rogier, Nederland
    BREAKFAST
    Breakfast would have been rated a 10 when the coffee was better. now this was unfortunately very poor, unlike the nespresso which we had in front of the restaurant when waiting for our cab.
  • 9.7
    aanbevolen
  • Ja 8 /10
  • Ja 8 /10
  • Ja 8 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 8 /10
  • Ja 10 /10
  • 21/12/2018 - roy, Nederland
    GOEDE PRIJS EN HARTJE CENTRUM
    Vriendelijk personeel en geweldige ligging
  • 8.7
    aanbevolen
  • Ja 9 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 8 /10
  • Ja 10 /10
  • 20/11/2018 - marc, België
    NICE HOTEL, NEAR THE CITY CENTER PERFECT SERVICE, OUTSTANDING BREAKFAST!
    Always nice to come back to the hotel,the city as well
  • 9.2
    aanbevolen
  • Ja 8 /10
  • Ja 8 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 8 /10
  • Ja 8 /10
  • 27/07/2018 - Mark, België
    BUDAPEST STAY
    Because we had to wait a bit for our room, even it was mentioned that we had a reservation for early check in, we got an upgrade of the room.it was a suit with connected rooms. fantastic room!if i can say 1 negative point (but very little critic) is that the waiting time on the lift is sometimes too long.
  • 8.3
    aanbevolen
  • Ja 9 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 8 /10
  • 06/01/2018 - Jan, Netherlands
    UITSTEKENDE PRIJS - KWALITEITS VERHOUDING
    Uitstekend!
  • 9
    aanbevolen
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 9 /10
  • 14/11/2017 - marc, Belgium
    STADSCENTRUM VLAKBIJ, ZEE VRIENDELIJK PERSONEEL, NERGENS IETS AAN OP TE MERKEN.MOCHT HET ANDERS GEWEEST ZIJN WAREN NIET TERUG GEKOMEN VOOR DE 6DE MAAL.GROETEN
    Perfect
  • 9.8
    aanbevolen
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • 12/02/2017 - Maria A.W., Netherlands
    HOEWEL ER VAAK VEEL GASTEN LOGEREN, IS HET ALTIJD RUSTIG IN HET HOTEL, DUS GOED SLAPEN EN DE VOLGENDE DAG UITGERUST WEER OP PAD.ALS IK ZOU MOGEN KIEZEN, DAN ZOU IK DE BAR GEZELLIGER AANKLEDEN EN OPENINGSTIJDEN HIER VAN VERRUIMEN, ZODAT WE NIET VOOR IEDER DRANKJE NAAR EEN ANDERE BAR TE GAAN. NU VIND IK HET NIET ZO DUIDELIJK!
    ,mooi gelegen dicht bij de donau, zeer vriendelijke, behulpzame medewerkers
  • 10
    aanbevolen
  • Ja 8 /10
  • Ja 8 /10
  • Ja 8 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 8 /10
  • 06/10/2015 - marc, Belgium
    AFTER MANY YEARS OF STAYING IN THIS HOTEL, 1 REMARK I CAN'T USE MY 2 HANDS TO WASH MY HAIR BECAUSE THE SHOWERHEAD IS POINTING TO THE WALL SIDE, IT SHOULD BE SPRAYING ON MY HEAD.ACTUALLY IN OTHER HOTELS YOU CAN TURN THE SHOWER HEAD IN DIFFERENT POSITIONS AND WASH THE HAIR PROPERLY WITH 2 HANDS.ANYWAY IT IS ALWAYS A PLEASANT STAY IN THE HOTEL IN BUDAPEST
    Shower head
  • 8.2
    aanbevolen
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • 29/08/2015 - Nadine, Belgium
    EVERYTHING WAS PERFECT
    Mossoux nadine
  • 10
    aanbevolen
  • Ja 8 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 8 /10
  • 22/08/2015 - Rikkert, Netherlands
    WE'VE REALLY ENJOYED OUR STAY HERE. ALTHOUGH WE DIDN'T GET THE ROOM ON A HIGH FLOOR AS WE REQUESTED, WAS THE ROOM GOOD ENOUGH. THE VIEW ON THE SQUARE INSIDE THE BUILDING WAS HOWEVER A DOWNSIDE. THE STAFF WERE ALL REALLY FRIENDLY DURING OUR STAY. THE GLUTEN FREE BREAKFAST WAS AN EXTRA PLUS.
    Pretty stay
  • 9
    aanbevolen
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • 21/06/2015 - Harm, Netherlands
    PLEZIERIGE, CORRECTE ONTVANGST (LOBBY).GOEDE SERVICE (ADVIEZEN WAAR TE DINEREN, OPENBAAR VERVOER); LUCHTHAVEN LIMOUSINE WAS DOOR HOTEL, ZOALS VOOR ONZE KOMST AFGESPROKEN, BESTELD. COMFORTABELE GOED GEOUTILLEERDE KAMER, MET GOED SLAAPCOMFORT. UITSTEKENDE LIGGING IN CENTRUM STAD, VLAKBIJ TRAM, BUS EN METROSTOP ASTORIA. ONTBIJTBUFFET LAAT WEINIG OF NIETS TE WENSEN OVER.
    Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • 9.8
    aanbevolen
  • Ja 9 /10
  • Ja 9 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • Ja 10 /10
  • 13/11/2014 - marc, Belgium
    AS A REGULAR CUSTOMER IN EUROSTARS BUDAPEST, IT IS ALWAYS NICE TO COME BACK, FRIENDLY STAFF, GOOD SERVICE AND LOVELY BREAKFAST.FOR SURE AGAIN.
    Perfect
  • 9.6
    aanbevolen
  • Ja 8 /10
  • Ja 8 /10
  • Ja 7 /10
  • Ja 7 /10
  • Ja 8 /10
  • 16/06/2014 - Jeu, Netherlands
    A VERY GOOD HOTEL, BUT THE BREAKFAST ROOM WAS NOT VERY CLEAN, EVEN THE TABLES AS THE FLOOR.
    Breakfast room
  • 7.6
    aanbevolen