This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Berlin
Friedrichstraße 99 Berlijn 10117 Duitsland
Eurostars Berlin
Laagste prijs garantie
Laagste Prijsgarantie
Gratis ontbijt
1 Kamer Kamer Kamers
  • Kkamer 1
    2 volwassene volwassenen volwassenen
    0 kind kinderen kinderen
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonmaak
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
9
Uitstekend
4446 Onze gasten beoordelen ons als volgt
98
Aanbevelingen
2802 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 13/09/2019 - madeleine, BE
    MRS SAUER
    We were very satisfied about the room 628 and hotel facilities. the big issue was the smell of food vapors from the fastfood restaurants in the neighbourhood, on the entire floor while leaving the elevator. we stayed 5 nights and every day beginning from 12 noon untill 22h in the evening there was the penetrating smell of fastfood. i hope this issue can be solved in the future. mrs. madeleine sauer
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 02/09/2019 - Thomas, NL
    MOOI HOTEL EN VRIENDELIJK
    Een erg mooi hotel en zeer behulpzaak personeel. kleine kanttekening; wij kwamen donderdagavond laat en we kregen een andere kamer. vervolgens kregen we de volgende dag onze gereserveerde kamer alleen wat deze precies hetzelfde als de kamer die we eerder hadden. het verschil qua boeking was dat wij een bad kregen, maar wel een hydrodynamische douche hadden geboekt. dat was het enigste verschil wat we uiteindelijk krijgen.
  • 9.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 16/07/2019 - Atze, NL
    X
    x
  • 8.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 02/06/2019 - Anne, België
    EUROSTARS HOTEL BERLIN - NICE STAY
    We had a really nice stay, great breakfast.good location, easy to get around in the city.we really enjoyed our time here. i would book this hotel again when i visit berlin the next time.
  • 9.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 27/05/2019 - Antoine, Nederland
    DHR HEUMAKERS
    Mooi modern hotel met een uitstekende ligging pal naast het metro station zonder daar ook maar enige overlast te hebben. lekker gezwommen op de bovenste verdieping de moeite waard.ontzettend tevredentoppie:)
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 23/05/2019 - Luc, BE
    TOP
    Positief antwoord op onze specifieke wensen. dank;
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 07/11/2018 - Amale, België
    ONTBIJT
    Het ontbijt bestaat alleen uit charcuterieer zouden wat meer franse kazen aanwezig mogen zijn
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 02/11/2018 - stijn, België
    GREAT STAY IN VERY GOOD LOCATION TO DISCOVER BERLIN
    Great stay , friendly personnel , very nice facilities and room and definitely a great location to discover the city on foot, by bike and via public transport.
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 23/10/2018 - Jolien, België
    PERFECT
    We had an excellent stay in eurostars berlin. perfect location to visit the city.
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 09/09/2018 - Mireille, Nederland
    PRETTIG HOTEL OP EEN CENTRALE PLEK IN BERLIJN
    Prettig hotel op een centrale plek. in een zijstraatje van de friedrichstrasse. goed geïsoleerd, geen geluidsoverlast. ramen kunnen niet open, maar wel airco aanwezig. comfortabele bedden. heerlijk ontbijtbuffet. alles goed verzorgd. parkeermogelijkheid in garage onder het hotel a 15 per nacht
  • 8.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 21/08/2018 - Wim, Países Bajos
    EUROSTARS BERLIJN; EEN AANRADER
    Eurostars berlijn is een fantastisch hotel met een zeer gunstige ligging als uitvalsbasis om berlijn te leren kennen. na een uitstekend ontbijt is berlijn wandelende te gemakkelijk te verkennen en te bezichtigen. een uitzondering is de kurfürstendamm. dat vergt een behoorlijke wandeling. maar bus lijn 100 of 200 brengen voor weinig geld eenvoudig uitkomst.
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 18/08/2018 - F.A., Nederland
    GOED HOTEL
    Mooi hotel met perfecte ligging in berlijn. vanuit dit hotel is berlijn erg goed te bezichtigen, de bezienswaardigheden liggen op loopafstand...checkpoint charlie, reichstag etc. tevens ligt het hotel dicht bij het het (metro)station friedrichstraße waar je vanuit verder berlijn in kunt reizen.het hotel is erg schoon en goed verzorgd en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. wij hadden gekozen voor een eenvoudige kamer die toch van alle gemakken voorzien was, zoals een ruime badkamer met stort- en massage douche, een minibar en een televisie en geluidsinstallatie. wij raden dit hotel aan voor een bezoekje aan berlijn.
  • 9.3
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 22/07/2018 - Ilonka, Países Bajos
    SUPER HOTEL!
    We hebben een heerlijk verblijf gehad.
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 29/06/2018 - Gerard, Nederland
    VOOR HERHALING VATBAAR
    Had nog niet eerder kennis gemaakt met eurostars hotels, maar dit is 100 percent meegevallen.
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 15/05/2018 - Herman, Países Bajos
    EEN PRIMA VERBLIJF
    Hotel voldoet aan alle eisen: goede bedden, ruime kamers, ruime en goed geoutilleerde badkamer, goede geluidsisolatie waardoor ligging naast station geen probleem is, goede airco, prima faciliteiten (zwembad, sauna en fitness equipment).enig minpuntje zou zijn dat de twee fauteuiltjes niet echt geschikt zijn langdurig een boek te lezen, rugleuning is daartoe te laag (ik ben lang, maar mijn echtgenote had zelfde ervaring)
  • 9.8
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.