This website uses cookies. By continuing to browse, you accept the use of cookies.
  • +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel kiezen
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
Aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.

Klik hier voor meer informatie over de aanbiedingen Vlucht + Hotel.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Berlin
Friedrichstraße 99 Berlijn 10117 Duitsland
Eurostars Berlin
Laagste prijs garantie
Laagste Prijsgarantie
Gratis ontbijt
1 Kamer Kamer Kamers
  • Kkamer 1
    2 volwassene volwassenen volwassenen
    0 kind kinderen kinderen
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonmaak
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
9
Uitstekend
4309 Onze gasten beoordelen ons als volgt
98
Aanbevelingen
2734 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 16/07/2019 - Atze, NL
    X
    x
  • 8.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 02/06/2019 - Anne, België
    EUROSTARS HOTEL BERLIN - NICE STAY
    We had a really nice stay, great breakfast.good location, easy to get around in the city.we really enjoyed our time here. i would book this hotel again when i visit berlin the next time.
  • 9.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 27/05/2019 - Antoine, Nederland
    DHR HEUMAKERS
    Mooi modern hotel met een uitstekende ligging pal naast het metro station zonder daar ook maar enige overlast te hebben. lekker gezwommen op de bovenste verdieping de moeite waard.ontzettend tevredentoppie:)
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 23/05/2019 - Luc, BE
    TOP
    Positief antwoord op onze specifieke wensen. dank;
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 07/11/2018 - Amale, België
    ONTBIJT
    Het ontbijt bestaat alleen uit charcuterieer zouden wat meer franse kazen aanwezig mogen zijn
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 02/11/2018 - stijn, België
    GREAT STAY IN VERY GOOD LOCATION TO DISCOVER BERLIN
    Great stay , friendly personnel , very nice facilities and room and definitely a great location to discover the city on foot, by bike and via public transport.
  • 8.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 23/10/2018 - Jolien, België
    PERFECT
    We had an excellent stay in eurostars berlin. perfect location to visit the city.
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 8 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 09/09/2018 - Mireille, Nederland
    PRETTIG HOTEL OP EEN CENTRALE PLEK IN BERLIJN
    Prettig hotel op een centrale plek. in een zijstraatje van de friedrichstrasse. goed geïsoleerd, geen geluidsoverlast. ramen kunnen niet open, maar wel airco aanwezig. comfortabele bedden. heerlijk ontbijtbuffet. alles goed verzorgd. parkeermogelijkheid in garage onder het hotel a 15 per nacht
  • 8.2
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 21/08/2018 - Wim, Países Bajos
    EUROSTARS BERLIJN; EEN AANRADER
    Eurostars berlijn is een fantastisch hotel met een zeer gunstige ligging als uitvalsbasis om berlijn te leren kennen. na een uitstekend ontbijt is berlijn wandelende te gemakkelijk te verkennen en te bezichtigen. een uitzondering is de kurfürstendamm. dat vergt een behoorlijke wandeling. maar bus lijn 100 of 200 brengen voor weinig geld eenvoudig uitkomst.
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 18/08/2018 - F.A., Nederland
    GOED HOTEL
    Mooi hotel met perfecte ligging in berlijn. vanuit dit hotel is berlijn erg goed te bezichtigen, de bezienswaardigheden liggen op loopafstand...checkpoint charlie, reichstag etc. tevens ligt het hotel dicht bij het het (metro)station friedrichstraße waar je vanuit verder berlijn in kunt reizen.het hotel is erg schoon en goed verzorgd en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. wij hadden gekozen voor een eenvoudige kamer die toch van alle gemakken voorzien was, zoals een ruime badkamer met stort- en massage douche, een minibar en een televisie en geluidsinstallatie. wij raden dit hotel aan voor een bezoekje aan berlijn.
  • 9.3
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 22/07/2018 - Ilonka, Países Bajos
    SUPER HOTEL!
    We hebben een heerlijk verblijf gehad.
  • 9.5
    aanbevolen
  • Schoonmaak 9 /10
  • Persoonlijke attentie 8 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 29/06/2018 - Gerard, Nederland
    VOOR HERHALING VATBAAR
    Had nog niet eerder kennis gemaakt met eurostars hotels, maar dit is 100 percent meegevallen.
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 15/05/2018 - Herman, Países Bajos
    EEN PRIMA VERBLIJF
    Hotel voldoet aan alle eisen: goede bedden, ruime kamers, ruime en goed geoutilleerde badkamer, goede geluidsisolatie waardoor ligging naast station geen probleem is, goede airco, prima faciliteiten (zwembad, sauna en fitness equipment).enig minpuntje zou zijn dat de twee fauteuiltjes niet echt geschikt zijn langdurig een boek te lezen, rugleuning is daartoe te laag (ik ben lang, maar mijn echtgenote had zelfde ervaring)
  • 9.8
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 14/05/2018 - Dennis, Bélgica
    SPLENDID STAY AT THE EUROSTARTS BERLIN HOTEL
    We stayed at the eurostars hotel in berlin for our 4-night stay. the location of the hotel is excellent as it is very near the museum island and at right beside the s-bahn and friedrichstrasse station. additionally, the rooms appear to be very soundproof, since we did notice any sounds of other guests during our stay. the room itself was very spacious with a very nice queen size bed and a lovely shower. finally there was a large variety in options regarding the breakfast, which was all delicious. in conclusion we would definitely recommend this hotel to family & friends.
  • 9.7
    aanbevolen
  • Schoonmaak 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 11/05/2018 - Michael Weijl, Países Bajos
    MICHAEL WEIJL
    Great hotel and great service!
  • 10
    aanbevolen
Heb je hulp nodig?Van maandag tot vrijdag van 09.00 u. tot 19.00 u.