Officiële website
Mijn reservering
24 uren reserveren +44 (0) 8435080328
Stel uw reservering samen
Hotel
Vlucht + Hotel
Aankomst
Vertrek
aantal kamers
*Kinderen van 2 tot 11 jaar
Mijn reservering
Selecteer aankomstdatum Selecteer vertrekdatum
Corporate Star Traveler
Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voor de telefonische afhandeling van gelijk welke stappen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 902 93 24 24.
Kies uw reisbestemming
Eurostars Mediterranea Plaza
Plaza del Ayuntamiento, 6 Alicante 03002 Spanje
Eurostars Mediterranea Plaza
Vanaf 204,54€
Beste prijsgarantie
1 Kamer
2
0 Kind*
Reserveren
200,28 €
(Hab/noche)
mijn reservering
Beoordelingen
Met trots tonen wij u de meningen van onze gasten
  • Schoonheid
  • Persoonlijke attentie
  • Comfort van de kamers
  • Ligging
  • Hotelfaciliteiten
  • Ontbijt
Beoordelingen van Onze gasten
9.4
Uitstekend
451 Onze gasten beoordelen ons als volgt
99
Aanbevelingen
451 Onze gasten zijn onze garantie
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • 02/01/2017 - Jurgen, Netherlands
    VALUE FOR MONEY, IDEAL LOCATION
    Ideal location in the heart of the old city with a beautiful view on the saint barbara castle and the benacantil hill.
  • 9.2
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 31/12/2016 - Jacobus, Netherlands
    ERG FIJN HOTEL
    Niets op aan te merken
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • 01/10/2016 - Erik, Belgium
    SERVICE
    Prima hotel. alles in orde.bijzondere felicitaties voor het onthaalpersoneel.vriendelijk en behulpzaam. zeer tevreden over mijn verblijf. kom graag terug
  • 9.6
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • 04/09/2016 - Mark, Netherlands
    NOISY
    Last year we stayed in your hotel in a room at the alleysite. because of the noisy nights last year, this time we got a room with view (square). we very appriciated that very, very much! we had a fantastic holiday!
  • 9.4
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • Ontbijt 8 /10
  • 21/06/2016 - Marianna, Belgium
    LIGGING PRIMA; GEZELLIG OP GEMEENTEPLEIN. PERSONEEL HEEL VRIENDELIJK EN BEHULPZAAM.
    Geluidsoverlast straat.
  • 8.8
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 05/06/2016 - miranda, Netherlands
    GREETINGS FROM THE NETHERLANDS
    Is was great to stay at your hotel. place is wonderful and nice
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 05/06/2016 - Cor, Netherlands
    THANKS
    Thank you. you are so kind. great place to stay
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • 05/06/2016 - suzanne, Netherlands
    THANK YOU
    Our stay in your hotel was again more then perfect. thank you for the wonderful hospitality
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • Ontbijt 9 /10
  • 10/04/2016 - Mirjam, Netherlands
    SUGGESTIONS
    We have had a lovely time. the only suggestions from our side is that the balcony need to be repared, so it is safe to stand on it. also it is a bit noisy outside due to people on the square, which is very pleasant during the day but not at night.
  • 9
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 10 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • Ontbijt 10 /10
  • 01/02/2016 - Cornelis, Netherlands
    PERFECT
    Hospitality in this hotel is more then perfect
  • 10
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 10 /10
  • 30/05/2015 - cornelis, Netherlands
    PERFECT
    We stay here for many times already and we still like it. the people are so nice and service is perfect.
  • 9.8
    aanbevolen
  • Schoonheid 8 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 8 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • 19/01/2015 - Gerard, Netherlands
    MR. G. VAN GENDT
    Excellente ligging, lawaai 's nachts hinderlijk. service erg goed
  • 8.2
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 8 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 8 /10
  • 05/01/2015 - Jeroen, Netherlands
    JEROEN LOUIS
    We had a great time in eurostars mediterranea plaza, alicante. thanks!
  • 8.6
    aanbevolen
  • Schoonheid 10 /10
  • Persoonlijke attentie 10 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 10 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • 20/10/2014 - Judie, Netherlands
    VERY NICE HOTEL AND FRIENDLY STAFF
    We enjoyed our stay at your hotel a lot. every day cleaning of our room was perfect, the staff very friendly (they helped us with restaurant choices, water cooker at our room, general information etc.) and the location was great. it was only a shame that we didn't have a balcony and that the outside noise during the night was very irritating, loud which was strange, because the room had double layered windows.
  • 9.6
    aanbevolen
  • Schoonheid 9 /10
  • Persoonlijke attentie 9 /10
  • Comfort van de kamers 9 /10
  • Ligging 9 /10
  • Hotelfaciliteiten 9 /10
  • 20/03/2014 - DE DIER, Belgium
    EVERY ONE WAS VERY FRIENDLY
    every one was very friendly : reception, at breakfast, on the rooftop...
  • 9
    aanbevolen